fbpx
gnport-logo-nonstick-yellow

Kompania GNPORT – Pourtouloglou prodhon dhe tregton pajisje furre dhe pastiçerie, duke u fokusuar në veshjen me cilësinë më të lartë dhe jo ngjitëse.

VESHJE ANTI-NGJITËSE

Kompaia është zhvilluar gradualisht brenda një sektori të ri, i specializuar në veshje jo ngjitëse me jetëgjatësi të madhe për tave pjekjeje të reja dhe të përdorura.

Gnport Lamarina Mpaketas
Gnport Kataskevi Formes 01ftt
Gnport Kataskevi forma artopoiias
Gnport Alc Nonstick
Gnport Lamarina Antikolitiki
Gnport Lamarina Hamburger
Gnport Kataskevi Lamarinon me kapaki
Gnport forma Bal arxiki
Gnport High Quality
GNPORT Certificate
Certifications

  Sipas rregullores (KE) Nr. 1935/2004 & 10/2011 mbi materialet dhe artikujt e bërë për të pasur kontakt me ushqimin.

  Sipas rregullores (KE) Nr. 2023/2006 mbi praktikën e prodhimit për materialet dhe artikujt e bërë për të pasur kontakt me ushqimin.

Të gjitha lajmet më të fundit

Klientë që përdorin produktet tona.