fbpx
gnport-logo-nonstick-yellow

Претпријатието GNPORT – Пуртулоглу произведува и доставува на пазарот за производство на алати за пекарство и слаткарство, ставајќи акцент на слојот нелеплив премаз со висок квалитет

НЕЛЕПЛИВИ ПРЕМАЗИ

Претпријатието постепено разви уште една област, областа специјализирана за нелепливи премази со висококвалитетен издржлив слој и употребени плехови.

GNPORT High Quality
GNPORT Certificate
Сертификати

  Во согласност со Европската регулатива 1935/2004 и 10/2011 за материјалите и предметите наменети да дојдат во контакт со храна

  Во согласност со Европската регулатива 2023/2006 во врска со добрата пракса при производство на материјали и предмети наменети да дојдат во контакт со храна

Последни новини

Клиенти кои ги користат нашите производи