fbpx

Kompania

GNPORT – Kompania Pourtouloglou prodhon dhe tregton produkte të tilla si: skelete alumini për pjekje në furrë, kallëpe pjekjeje aluminati, tabaka pjekjeje, konstruksione speciale inoksi, etj. Të gjitha konstruksionet tona dallohen për cilësinë dhe rezistencën e lartë, ndërsa gama jonë e gjerë e produkteve synon të plotësojë kërkesat funksionale të çdo klienti dhe të lehtësojë proceset e tyre të prodhimit.

synon të plotësojë kërkesat funksionale të çdo klienti dhe të lehtësojë proceset e tyre të prodhimit

Biznesi i kompanisë ka evoluar me linjën e re të prodhimit me veshje anti-ngjitëse të cilësisë së lartë

Historia jonë

GNPORT – Kompania Pourtouloglou filloi veprimtaritë e saj në vitin 1992, duke pasur si synim kryesor në atë kohë importin nga Gjermania të makinerive të dorës së dytë për pjekje dhe ëmbëlsira.

E armatosur me njohurinë dhe ekspertizën gjermane së bashku me punën dhe këmbënguljen e rëndë, kompania arriti të prodhojë pajisjet e saj profesionale për utilitete. Biznesi i kompanisë ka evoluar me linjën e re të prodhimit me veshje anti-ngjitëse të cilësisë së lartë duke plotësuar kështu kërkesat e tregut ndërkombëtar dhe vendas.

Synimi ynë

Synimi ynë është të optimizohet procesi i prodhimit për profesionistët në fushën e pjekjes & ëmbëlsirave duke përdorur veshjen anti-ngjitëse dhe duke prodhuar produkte të posaçme për të plotësuar nevojat specifike të çdo kompanie.

Synimi ynë është të optimizohet procesi i prodhimit për profesionistët në fushën e pjekjes & ëmbëlsirave