fbpx

gnport-logo-nonstick-yellow

Veshje anti-ngjitëse

Pas 25 vjetësh në fushën e pjekjes dhe ëmbëlsirave, Kompania GNPORT Pourtouloglou ka krijuar një kompleks të ri prodhimi që specializohet në veshjen anti-ngjitëse Teflon.

Veshja jonë anti-ngjitëse karakterizohet nga:

Cilësia e lartë
Rezistenca ndaj nxehtësisë
Jetëgjatësia
Rezistenca

Aplikime të tjera

Veshja anti-ngjitëse mund të aplikohet jo vetëm në enët e pjekjes ose të ëmbëlsirave, por gjithashtu edhe në sektorë të tjerë prodhimi, si për shembull depozita, kontejnerë, depozita boje rotogravurë ose fleksografi, hekur për pite, bërëse krepash.

Produktet e dorës së dytë

Profesionistëve (furrtarët – ëmbëltorët) u jepet gjithashtu mundësia të na dërgojnë enët e tyre për veshje anti-ngjitëse, e cila aplikohet përmes përpunimit dhe pastrimit special.

Përparësitë e shtresës sonë jo ngjitëse

Nevojitet shumë më pak ose aspak vajosje në llamarinat apo format e pjekjes
Shkëputje e lehtë e produktit të pjekur
Lehtësi në pastrim
Rezistencë ndaj gërryerjes
Rezistencë në temperaturat e larta (deri dhe 260 °C)
Miratuar sipas kërkesave të rregulloreve europiane

Udhëzime mirëmbajtjeje të enëve që kanë shtresë jo ngjitëse

Mos i pastroni enët me furça teli ose thika sepse do të shkatërrohet sipërfaqja e tyre.
Pastrojini enët me ujë ose me sapun neutral. Acidi dhe alkalinet mund të shkaktojnë dëmtime në shtresën jo ngjitëse.
Sigurohuni që llamarinat ose format e pjekjes janë plotësisht të thata përpara se ti ruani ose ti sistemoni.
Mos filloni pjekjen me enë të njoma ose bosh.
Të jeni të kujdesshëm gjatë sistemimit dhe trajtimit të llamarinave dhe formmave të pjekjes në mënyrë që të mos shkaktoni ndonjë dëm në sipërfaqen e tyre që ka shtresë jo ngjitëse.
është shumë e rëndësishme të ruani enët në një dhomë të pastër dhe të thatë.
Largoni produktin e pjekur sa më shpejt që të jetë e mundur prej enëve.