fbpx
Përshkrim i përgjithshëm
Tabaka pjekjeje prej aluminati për mini-kruasante.

Më poshtë mund të shikoni përmasat e ndryshme dhe kodet e tyre përkatëse:

Përmasat KAVITETET KODI (PA VESHJE ANTI-NGJITËSE) KODI (ME VESHJE ANTI-NGJITËSE)
60x80CM 110 ALCM1 ALCM1T

specifikimet:
gnport-alcm-specs

Veshje anti-ngjitëse

gnport-logo-nonstick-yellow

Të gjitha produktet tona janë gjithashtu të disponueshme me veshje anti-ngjitëse me rezistencë të lartë.
Mund të shikoni kodet për këtë produkt me veshje anti-ngjitëse në përshkrimin e përgjithshëm të tij.

gnport-colours-non-stick-two
Porosia
Na dërgoni porosinë tuaj ose çfarëdo kërkese që mund të keni rreth produkteve tona dhe ne do t’ju dërgojmë hollësi të mëtejshme sa më shpejt të jetë e mundur.
Për porosi me telefon, telefononi (+30) 25210 66300 ose (+30) 25210 66828.

  • 1 + 86 =