fbpx

Tavë Alumini për prodhimi brumi me veshje jo-ngjitëse

SKU: ART Kategoria:
Përshkrim i përgjithshëm
Tavë Alumini për prodhimi brumi me veshje jo-ngjitëse

Si më poshtë mund të shihni përmasat dhe madhësitë që disponohen:

KAVITETET Përmasat KAVITETET KODI
art-specs 60x40cm 12 ARTL1T
70x50cm 15 ARTL2T
58x64cm 16 ARTL3T
58x78cm 24 ARTL4T
60x80cm 24 ARTL5T
Porosia
Na dërgoni porosinë tuaj ose çfarëdo kërkese që mund të keni rreth produkteve tona dhe ne do t’ju dërgojmë hollësi të mëtejshme sa më shpejt të jetë e mundur.
Për porosi me telefon, telefononi (+30) 25210 66300 ose (+30) 25210 66828.

  • 4 + 2 =