fbpx

Tavë Alumini për Ushqime Të Vogla Brumi

SKU: KOUPST Kategoria:
Përshkrim i përgjithshëm
KAVITETET Përmasat KAVITETET KODI (ME VESHJE ANTI-NGJITËSE)
koupst-specs/> 60x80cm 24 KOUPST
Porosia
Na dërgoni porosinë tuaj ose çfarëdo kërkese që mund të keni rreth produkteve tona dhe ne do t’ju dërgojmë hollësi të mëtejshme sa më shpejt të jetë e mundur.
Për porosi me telefon, telefononi (+30) 25210 66300 ose (+30) 25210 66828.

  • 1 + 8 =