fbpx

01FX - Споени со рамка и рачка, 6 парч.

SKU: 01FX Категорија:
Општ опис
Калапи aluminate пресувани 1/4 кг., споени во 6 парч. со рамка и рачка.

Подолу можете да видите како изгледа секој поединечен калап,

како и точните димензии:

Form 01FM01fx

Нелеплив премаз

gnport-logo-nonstick-yellow

Исто така, сите производи се достапни со слој нелеплив премаз за голема издржливост.
Шифрата на конкретниот производ со нелеплив премаз е 01FXT

gnport-colours-non-stick-two
Нарачка
Пратете ја вашата нарачка или прашање во врска со производот и ќе ви одговориме во најкраток можен рок со повеќе детали.
За телефонски нарачки, јавете се на (+30) 25210 66300 или на (+30) 25210 66828.

  • 8 + 78 =