fbpx

Нерѓосувачки тави со различни димензии

Општ опис
Нерѓосувачки тави со различни димензии.

Во табелата подолу можете да ги видите достапните димензии и
нивните соодветни шифри:

*Исто така, достапни се и со димензии по нарачка

ДИМЕНЗИИ ШИФРА БЕЗ ЛЕПЛИВ ПРЕМАЗ
25x33CM DINOX1
25x40CM DINOX2
30x40CM DINOX3
33x40CM DINOX4
27x47CM DINOX5
28x50CM DINOX6
40x60CM DINOX7
Нелеплив премаз

gnport-logo-nonstick-yellow

Исто така, сите производи се достапни со слој нелеплив премаз за голема издржливост.
Можете да ги видите шифрите од конкретниот производ со нелеплив премаз во општиот опис.

gnport-colours-non-stick-two
Нарачка
Пратете ја вашата нарачка или прашање во врска со производот и ќе ви одговориме во најкраток можен рок со повеќе детали.
За телефонски нарачки, јавете се на (+30) 25210 66300 или на (+30) 25210 66828.

  • 7 + 83 =