fbpx

Aluminate Tray For Big Dough Dish

SKU: KOUPLT Категорија:
Општ опис
TYPES CAVITIES DIMENSIONS CAVITIES CODE (WITH NON-STICK COATING)
koupλτ-specs 60x80cm 12 KOUPLT
Нарачка
Пратете ја вашата нарачка или прашање во врска со производот и ќе ви одговориме во најкраток можен рок со повеќе детали.
За телефонски нарачки, јавете се на (+30) 25210 66300 или на (+30) 25210 66828.

  • 8 + 27 =