fbpx

Плех aluminate за слатки со различни димензии

Општ опис
Плех aluminate за слатки.

Во табелата подолу можете да ги видите достапните
димензии и нивните соодветни шифри:

ДИМЕНЗИИ ПОЗИЦИИ ШИФРА БЕЗ ЛЕПЛИВ ПРЕМАЗ ШИФРА СО НЕЛЕПЛИВ ПРЕМАЗ
60x40CM 20 MCAKE1 MCAKE1T
60x40CM 25 MCAKE2 MCAKE2T
60x40CM 30 MCAKE3 MCAKE3T
60x80CM 40 MCAKE4 MCAKE4T
60x80CM 50 MCAKE5 MCAKE5T
60x80CM 60 MCAKE6 MCAKE6T

MCAKE Specs

Нелеплив премаз

gnport-logo-nonstick-yellow

Исто така, сите производи се достапни со слој нелеплив премаз за голема издржливост.
Можете да ги видите шифрите од конкретниот производ со нелеплив премаз во општиот опис.

gnport-colours-non-stick-two
Нарачка
Пратете ја вашата нарачка или прашање во врска со производот и ќе ви одговориме во најкраток можен рок со повеќе детали.
За телефонски нарачки, јавете се на (+30) 25210 66300 или на (+30) 25210 66828.

  • 3 + 81 =