fbpx

Kodi 01FT - Set prej 8 kallëpesh të bashkuar 1/4 kg me rreth

SKU: 01FT Kategoria:
Përshkrim i përgjithshëm
Set prej 8 kallëpesh të bashkuar 1/4 kg me rreth.

Më poshtë mund të shikoni strukturën dhe përmasat e sakta të secilës:

Form 01FM01ft

Veshje anti-ngjitëse

gnport-logo-nonstick-yellow

Të gjitha produktet tona janë gjithashtu të disponueshme me veshje anti-ngjitëse me rezistencë të lartë.
Kodi i produktit me veshjen anti-ngjitëse: 01FTT

gnport-colours-non-stick-two
Porosia
Na dërgoni porosinë tuaj ose çfarëdo kërkese që mund të keni rreth produkteve tona dhe ne do t’ju dërgojmë hollësi të mëtejshme sa më shpejt të jetë e mundur.
Për porosi me telefon, telefononi (+30) 25210 66300 ose (+30) 25210 66828.

  • 9 + 33 =