fbpx

Kallëpe

Kallëp tek 1/4 kg

Kodi 01FM - Kallëp aluminati me damarë 1/4 kg

Kallepe buke Masive Aluminized

Kallepe buke Masive Aluminized me dimisione me porosi

Set prej 8 kallëpesh 1/4 kg

Kodi 01FT - Set prej 8 kallëpesh të bashkuar 1/4 kg me rreth

Set prej 6 kallëpesh 1/4 kg

Kodi 01FX - Set prej 6 kallëpesh të bashkuar 1/4 kg me rreth dhe dorezë

Kallëp tek 1/2 kg

Kodi 02FM - Kallëp alumini me damarë 1/2 kg

Set prej 5 kallëpesh 1/2 kg

Kodi 02FT - Set prej 5 kallëpesh të bashkuar 1/2 kg me rreth

Set prej 4 kallëpesh të bashkuar 1/2 kg me dorezë

Kodi 02FX - Set prej 4 kallëpesh të bashkuar 1/2 kg me rreth dhe dorezë

Kallëp tek 1/2 kg

Kodi 03FM - Kallëp aluminati me damarë 1/2 kg

Set prej 5 kallëpesh 1/2 kg

Kodi 03FT - Set prej 5 kallëpesh të bashkuar 1/2 kg me rreth

Set prej 4 kallëpesh të bashkuar 1/2 kg me dorezë

Kodi 03FX - Set prej 4 kallëpesh të bashkuar 1/2 kg me rreth dhe dorezë

Kallëp tek 1 kg

Kodi 04FM - Kallëp aluminati me damarë 1 kg

Set prej 4 kallëpesh 1 kg

Kodi 04FT - Set prej 5 kallëpesh të bashkuar 1 kg me rreth

  • 1
  • 2