fbpx

Kodi 03FT - Set prej 5 kallëpesh të bashkuar 1/2 kg me rreth

SKU: 03FT Kategoria:
Përshkrim i përgjithshëm
Set prej 5 kallëpesh të bashkuar 1/2 kg me rreth.

Më poshtë mund të shikoni strukturën dhe përmasat e sakta të secilës:

Form 03FM Specs03ft

Veshje anti-ngjitëse

gnport-logo-nonstick-yellow

Të gjitha produktet tona janë gjithashtu të disponueshme me veshje anti-ngjitëse me rezistencë të lartë.
Kodi i produktit me veshjen anti-ngjitëse: 03FTT

gnport-colours-non-stick-two
Porosia
Na dërgoni porosinë tuaj ose çfarëdo kërkese që mund të keni rreth produkteve tona dhe ne do t’ju dërgojmë hollësi të mëtejshme sa më shpejt të jetë e mundur.
Për porosi me telefon, telefononi (+30) 25210 66300 ose (+30) 25210 66828.

  • 2 + 56 =