fbpx

Tabaka pjekjeje aluminati në përmasa të ndryshme

SKU: ALE Kategoria:
Përshkrim i përgjithshëm
Tabaka pjekjeje aluminati në përmasa të ndryshme.

Më poshtë mund të shikoni përmasat e ndryshme dhe kodet e tyre përkatëse:

*E disponueshme gjithashtu sipas kërkesës

Përmasat KODI (PA VESHJE ANTI-NGJITËSE) KODI (ME VESHJE ANTI-NGJITËSE)
60x40x2CM ALE1 ALE1T
50x70x2CM ALE2 ALE2T
58x64x4CM ALE3 ALE3T
58x78x2CM ALE4 ALE4T
60x80x2CM ALE5 ALE5T
53×32,5×1,5CM GN1/1 ALE6 GN1/1 ALE6T
Veshje anti-ngjitëse

gnport-logo-nonstick-yellow

Të gjitha produktet tona janë gjithashtu të disponueshme me veshje anti-ngjitëse me rezistencë të lartë.
Mund të shikoni kodet për këtë produkt me veshje anti-ngjitëse në përshkrimin e përgjithshëm të tij.

gnport-colours-non-stick-two
Porosia
Na dërgoni porosinë tuaj ose çfarëdo kërkese që mund të keni rreth produkteve tona dhe ne do t’ju dërgojmë hollësi të mëtejshme sa më shpejt të jetë e mundur.
Për porosi me telefon, telefononi (+30) 25210 66300 ose (+30) 25210 66828.

  • 2 + 70 =