fbpx

Плех aluminate со различни димензии

SKU: ALE Категорија:
Општ опис
Плех aluminate со различни димензии.

Во табелата подолу можете да ги видите достапните
димензии и нивните соодветни шифри:

*Исто така, достапни се и со димензии по нарачка

ДИМЕНЗИИ ШИФРА БЕЗ ЛЕПЛИВ ПРЕМАЗ ШИФРА СО НЕЛЕПЛИВ ПРЕМАЗ
60x40x2CM ALE1 ALE1T
50x70x2CM ALE2 ALE2T
58x64x4CM ALE3 ALE3T
58x78x2CM ALE4 ALE4T
60x80x2CM ALE5 ALE5T
53×32,5×1,5CM GN1/1 ALE6 GN1/1 ALE6T
Нелеплив премаз

gnport-logo-nonstick-yellow

Исто така, сите производи се достапни со слој нелеплив премаз за голема издржливост.
Можете да ги видите шифрите од конкретниот производ со нелеплив премаз во општиот опис.

gnport-colours-non-stick-two
Нарачка
Пратете ја вашата нарачка или прашање во врска со производот и ќе ви одговориме во најкраток можен рок со повеќе детали.
За телефонски нарачки, јавете се на (+30) 25210 66300 или на (+30) 25210 66828.

  • 4 + 69 =