fbpx

Tava Alumini në përmasa të ndryshme

SKU: DALE Kategoria:
Përshkrim i përgjithshëm
Tava Alumini në përmasa të ndryshme

Tava Alumini në përmasa të ndryshme
Si më poshtë mund të shihni përmasat që disponohen dhe kodet e tyre korresponduese:

*Disponohen edhe në përmasa sipas kërkesës

Përmasat KODI (PA VESHJE ANTI-NGJITËSE) KODI (ME VESHJE ANTI-NGJITËSE)
25x33CM DALE1 DALE1T
25x40CM DALE2 DALE2T
30x40CM DALE3 DALE3T
33x40CM DALE4 DALE4T
27x47CM DALE5 DALE5T
28x50CM DALE6 DALE6T
40x60CM DALE7 DALE7T
24,2×24,2CM DALE8 DALE8T
46x33CM DALE9 DALE9T
53×32,5CM DALE10 DALE10T
Porosia
Na dërgoni porosinë tuaj ose çfarëdo kërkese që mund të keni rreth produkteve tona dhe ne do t’ju dërgojmë hollësi të mëtejshme sa më shpejt të jetë e mundur.
Për porosi me telefon, telefononi (+30) 25210 66300 ose (+30) 25210 66828.

  • 1 + 66 =