fbpx

Tavë Inoksi në përmasa të ndryshme

SKU: DISINOX Kategoria:
Përshkrim i përgjithshëm
Tavë Inoksi në përmasa të ndryshme

Tavë Inoksi – E lëmuar pasqyrë për Ekspozim në përmasa të ndryshme
Si më poshtë mund të shihni përmasat që disponohen dhe kodet e tyre korresponduese:

*Disponohen edhe në përmasa sipas kërkesës

Përmasat KODI
25x33x1,5CM DISINOX1
25x40x1,5CM DISINOX2
30x40x1,5CM DISINOX3
33x40x1,5CM DISINOX4
27x47x1,5CM DISINOX5
28x50x1,5CM DISINOX6
40x60x1,5CM DISINOX7
Porosia
Na dërgoni porosinë tuaj ose çfarëdo kërkese që mund të keni rreth produkteve tona dhe ne do t’ju dërgojmë hollësi të mëtejshme sa më shpejt të jetë e mundur.
Për porosi me telefon, telefononi (+30) 25210 66300 ose (+30) 25210 66828.

  • 4 + 68 =