fbpx

Kallëpe unazë prej inoksi për ëmbëlsira në forma dhe madhësi të ndryshme

Përshkrim i përgjithshëm
Kallëpe unazë prej inoksi për ëmbëlsira në forma dhe madhësi të ndryshme.

PËRMASAT FORMA KODI LARTËSIA LARTËSIA
9×2,5CM MODEL BISKOTE FORM1 4cm 5cm
10,5x5x4CM DREJTKËNDORE VEZAKE FORM2 4cm 5cm
9,5x7x4CM FORMË ROMBI FORM3 4cm 5cm
7x4x4CM GJASHTËKËNDORE FORM4 4cm 5cm
8x8x4CM TREKËNDORE FORM5 4cm 5cm
9,5x6x4CM VEZAKE FORM6 4cm 5cm
7,8x4CM E RRUMBULLAKËT FORM7 4cm 5cm
6x6x4CM KATRORE FORM8 4cm 5cm
8x8x4CM FORMË ZEMRE FORM9 4cm 5cm
9,5×6,5x4CM FORMË LOTI FORM10 4cm 5cm
Porosia
Na dërgoni porosinë tuaj ose çfarëdo kërkese që mund të keni rreth produkteve tona dhe ne do t’ju dërgojmë hollësi të mëtejshme sa më shpejt të jetë e mundur.
Për porosi me telefon, telefononi (+30) 25210 66300 ose (+30) 25210 66828.

  • 5 + 31 =