fbpx

Нерѓосувачки калапи за колачи во различни облици и димензии

SKU: FORM Категорија:
Општ опис
Нерѓосувачки калапи за колачи во различни облици и димензии.

ДИМЕНЗИИ ОБЛИК ШИФРА HEIGHT HEIGHT
9×2,5CM ИНДИВИДУАЛНИ КАЛАПИ FORM1 4cm 5cm
10,5x5x4CM ТЕСЕН ОВАЛЕН FORM2 4cm 5cm
9,5x7x4CM РОМБ FORM3 4cm 5cm
7x4x4CM ШЕСТОАГОЛЕН FORM4 4cm 5cm
8x8x4CM ТРИАГОЛЕН FORM5 4cm 5cm
9,5x6x4CM ОВАЛЕН FORM6 4cm 5cm
7,8x4CM ТРКАЛЕЗЕН FORM7 4cm 5cm
6x6x4CM ЧЕТИРИАГОЛЕН FORM8 4cm 5cm
8x8x4CM СРЦЕ FORM9 4cm 5cm
9,5×6,5x4CM СОЛЗА FORM10 4cm 5cm
Нарачка
Пратете ја вашата нарачка или прашање во врска со производот и ќе ви одговориме во најкраток можен рок со повеќе детали.
За телефонски нарачки, јавете се на (+30) 25210 66300 или на (+30) 25210 66828.

  • 9 + 73 =