fbpx
Përshkrim i përgjithshëm
Tabaka pjekjeje prej aluminati me damarë për hamburgerë.

Më poshtë mund të shikoni përmasat e ndryshme dhe kodet e tyre përkatëse:

KAVITETET Përmasat KODI
ham02-specs 60x40cm 12 KAVITETET HAM11T
70x50cm 15 KAVITETET HAM12T
58x64cm 16 KAVITETET HAM13T
58x78cm 24 KAVITETET HAM14T
60x80cm 24 KAVITETET HAM15T
KAVITETET Përmasat KODI
ham03-specs 60x40cm 8 KAVITETET HAM21T
70x50cm 15 KAVITETET HAM22T
58x64cm 12 KAVITETET HAM23T
58x78cm 20 KAVITETET HAM24T
60x80cm 20 KAVITETET HAM25T
KAVITETET Përmasat KODI
ham04-specs 60x40cm 8 KAVITETET HAM31T
70x50cm 12 KAVITETET HAM32T
58x64cm 12 KAVITETET HAM33T
58x78cm 15 KAVITETET HAM34T
60x80cm 20 KAVITETET HAM35T
KAVITETET Përmasat KODI
ham05-specs 60x40cm 6 KAVITETET HAM41T
70x50cm 12 KAVITETET HAM42T
58x64cm 12 KAVITETET HAM43T
58x78cm 15 KAVITETET HAM44T
60x80cm 15 KAVITETET HAM45T

ΜΙΝΙ hamburgerë.

KAVITETET Përmasat KODI
ham-mini-specs 60x40cm 24 KAVITETET MINI-HAM01T
70x50cm 35 KAVITETET MINI-HAM02T
58x64cm 36 KAVITETET MINI-HAM03T
58x78cm 48 KAVITETET MINI-HAM04T
60x80cm 48 KAVITETET MINI-HAM05T
Veshje anti-ngjitëse

gnport-logo-nonstick-yellow

Të gjitha produktet tona janë gjithashtu të disponueshme me veshje anti-ngjitëse me rezistencë të lartë.
Mund të shikoni kodet për këtë produkt me veshje anti-ngjitëse në përshkrimin e përgjithshëm të tij.

gnport-colours-non-stick-two
Porosia
Na dërgoni porosinë tuaj ose çfarëdo kërkese që mund të keni rreth produkteve tona dhe ne do t’ju dërgojmë hollësi të mëtejshme sa më shpejt të jetë e mundur.
Për porosi me telefon, telefononi (+30) 25210 66300 ose (+30) 25210 66828.

  • 1 + 50 =