fbpx
Општ опис
Плех aluminate пресувана за хамбургер.

Во табелата подолу можете да ги видите достапните
димензии и нивните соодветни шифри:

TYPES CAVITIES ДИМЕНЗИИ ШИФРА
ham02-specs 60x40cm 12 CAVITIES HAM11T
70x50cm 15 CAVITIES HAM12T
58x64cm 16 CAVITIES HAM13T
58x78cm 24 CAVITIES HAM14T
60x80cm 24 CAVITIES HAM15T
TYPES CAVITIES ДИМЕНЗИИ ШИФРА
ham03-specs 60x40cm 8 CAVITIES HAM21T
70x50cm 15 CAVITIES HAM22T
58x64cm 12 CAVITIES HAM23T
58x78cm 20 CAVITIES HAM24T
60x80cm 20 CAVITIES HAM25T
TYPES CAVITIES ДИМЕНЗИИ ШИФРА
ham04-specs 60x40cm 8 CAVITIES HAM31T
70x50cm 12 CAVITIES HAM32T
58x64cm 12 CAVITIES HAM33T
58x78cm 15 CAVITIES HAM34T
60x80cm 20 CAVITIES HAM35T
TYPES CAVITIES ДИМЕНЗИИ ШИФРА
ham05-specs 60x40cm 6 CAVITIES HAM41T
70x50cm 12 CAVITIES HAM42T
58x64cm 12 CAVITIES HAM43T
58x78cm 15 CAVITIES HAM44T
60x80cm 15 CAVITIES HAM45T

ΜΙΝΙ hamburgers

TYPES CAVITIES ДИМЕНЗИИ ШИФРА
ham-mini-specs 60x40cm 24 CAVITIES MINI-HAM01T
70x50cm 35 CAVITIES MINI-HAM02T
58x64cm 36 CAVITIES MINI-HAM03T
58x78cm 48 CAVITIES MINI-HAM04T
60x80cm 48 CAVITIES MINI-HAM05T
Нелеплив премаз

gnport-logo-nonstick-yellow

Исто така, сите производи се достапни со слој нелеплив премаз за голема издржливост.
Можете да ги видите шифрите од конкретниот производ со нелеплив премаз во општиот опис.

gnport-colours-non-stick-two
Нарачка
Пратете ја вашата нарачка или прашање во врска со производот и ќе ви одговориме во најкраток можен рок со повеќе детали.
За телефонски нарачки, јавете се на (+30) 25210 66300 или на (+30) 25210 66828.

  • 5 + 54 =