fbpx

Kallepe buke Masive Aluminized me dimisione me porosi

Kategoria:
Përshkrim i përgjithshëm
karakteristika:

  • Trasheshesia e metalit 0,80mm
  • Ndërtim te avancuar me perforim në anët e kallepit për pjekje më të mirë
  • Me veshje jo-ngjitëse

Në këtë formë ju mund të zgjidhni dimensionet tuaja.
Më poshtë mund të shihni detajet e përmasave të kallepit  në mënyrë që të mund të porositni atë pikërisht ashtu siç keni nevojë ju.

Gnport FK Specs

Veshje anti-ngjitëse

gnport-logo-nonstick-yellow

Të gjitha produktet tona janë gjithashtu të disponueshme me veshje anti-ngjitëse me rezistencë të lartë.

gnport-colours-non-stick-two
Porosia
Na dërgoni porosinë tuaj ose çfarëdo kërkese që mund të keni rreth produkteve tona dhe ne do t’ju dërgojmë hollësi të mëtejshme sa më shpejt të jetë e mundur.
Për porosi me telefon, telefononi (+30) 25210 66300 ose (+30) 25210 66828.

  • 9 + 85 =