fbpx

Skelete alumini në tre lloje të ndryshme

SKU: T1 - T2 - T3 Kategoria:
Përshkrim i përgjithshëm
Skelete alumini në tre lloje të ndryshme.

Më poshtë mund të shikoni figurat dhe detajet nga tre llojet,
ku janë të disponueshme:

T1 – ME ÇENGEL NË FUND

gnport-telaro-t1-new

A) Gjatësia e skeletit jashtë (total)
B) Gjerësia e skeletit jashtë
C) Gjatësia nga çengeli në fund deri mbrapa skeletit
D) Gjatësia nga ruli deri mbrapa skeletit

T2 – ME THIKËN SIPËR

gnport-telaro-t2-new

A) Gjatësia e skeletit jashtë (total)
B) Gjerësia e skeletit jashtë
C) Gjatësia nga thika deri mbrapa skeletit
D) Gjatësia nga ruli deri mbrapa skeletit

T3 – ME THIKËN NË CEPIN POSHTË

gnport-telaro-t3

A) Gjatësia e skeletit jashtë (total)
B) Gjerësia e skeletit jashtë
C) Gjatësia nga thika e cepit deri mbrapa skeletit
D) Gjatësia nga ruli deri mbrapa skeletit
Porosia
Na dërgoni porosinë tuaj ose çfarëdo kërkese që mund të keni rreth produkteve tona dhe ne do t’ju dërgojmë hollësi të mëtejshme sa më shpejt të jetë e mundur.
Për porosi me telefon, telefononi (+30) 25210 66300 ose (+30) 25210 66828.

  • 8 + 4 =