fbpx

Алуминиумски плех за пекарство во три различни изданија

SKU: T1 - T2 - T3 Категорија:
Општ опис
Алуминиумски плех за пекарство во три различни изданија.

Во табелата можете да видите фотографии и детали за сите три вида,

каде се прикажани:

T1 – СО КУКА ДОЛУ

gnport-telaro-t1-new

а) надворешна должина на плех (вкупна)
б) надворешна ширина на плех
в) должина од кука долу до задниот дел на плехот
г) должина од ролер до задниот дел на плехот

T2 – СО ЛАМА ГОРЕ

gnport-telaro-t2-new

а) надворешна должина на плех (вкупна)
б) надворешна ширина на плех
в) должина на лама до задниот дел на плехот
г) должина од ролер до задниот дел на плехот

T3 – СО АГОЛНА ЛАМА ГОРЕ

gnport-telaro-t1-new

а) надворешна должина на плех (вкупна)
б) надворешна ширина на плех
в) должина од аголна лама долу до задниот дел на плехот
г) должина од ролер до задниот дел на плехот
Нарачка
Пратете ја вашата нарачка или прашање во врска со производот и ќе ви одговориме во најкраток можен рок со повеќе детали.
За телефонски нарачки, јавете се на (+30) 25210 66300 или на (+30) 25210 66828.

  • 7 + 21 =