fbpx

Pica - Tava alumini për byrek në përmasa të ndryshme

Përshkrim i përgjithshëm
Pica – Tava alumini për byrek në përmasa të ndryshme.

nonstick-pan_greennonstick-pan

Më poshtë mund të shikoni përmasat e ndryshme dhe kodet e tyre përkatëse:

Përmasat
DIAMETRI – GJATËSIA
KODI (PA VESHJE ANTI-NGJITËSE) KODI (ME VESHJE ANTI-NGJITËSE)
14×2,5CM TP14 TP14T
16×2,5CM TP16 TP16T
18×2,5CM TP18 TP18T
20×2,5CM TP20 TP20T
22×2,5CM TP22 TP22T
24×2,5CM TP24 TP24T
26×2,5CM TP26 TP26T
28×2,5CM TP28 TP28T
30×2,5CM TP30 TP30T
32x3CM TP32 TP32T
34x3CM TP34 TP34T
36x3CM TP36 TP36T
38x3CM TP38 TP38T
40x3CM TP40 TP40T
42x3CM TP42 TP42T
44x3CM TP44 TP44T
46x3CM TP46 TP46T
48x3CM TP48 TP48T
50x3CM TP50 TP50T
55x3CM TP55 TP55T
Veshje anti-ngjitëse

gnport-logo-nonstick-yellow

Të gjitha produktet tona janë gjithashtu të disponueshme me veshje anti-ngjitëse me rezistencë të lartë.
Mund të shikoni kodet për këtë produkt me veshje anti-ngjitëse në përshkrimin e përgjithshëm të tij.

gnport-colours-non-stick-two
Porosia
Na dërgoni porosinë tuaj ose çfarëdo kërkese që mund të keni rreth produkteve tona dhe ne do t’ju dërgojmë hollësi të mëtejshme sa më shpejt të jetë e mundur.
Për porosi me telefon, telefononi (+30) 25210 66300 ose (+30) 25210 66828.

  • 9 + 55 =