fbpx

Алуминиумска тава за пица - зелник со различни димензии

Општ опис
Pizza – Pie aluminum pans in different dimensions.
nonstick-pan_greennonstick-pan

Below you can see the available dimensions and their corresponding codes:

ДИМЕНЗИИ
ДИЈАМЕТАР – ВИСИНА
ШИФРА БЕЗ ЛЕПЛИВ ПРЕМАЗ ШИФРА СО НЕЛЕПЛИВ ПРЕМАЗ
14×2,5CM TP14 TP14T
16×2,5CM TP16 TP16T
18×2,5CM TP18 TP18T
20×2,5CM TP20 TP20T
22×2,5CM TP22 TP22T
24×2,5CM TP24 TP24T
26×2,5CM TP26 TP26T
28×2,5CM TP28 TP28T
30×2,5CM TP30 TP30T
32x3CM TP32 TP32T
34x3CM TP34 TP34T
36x3CM TP36 TP36T
38x3CM TP38 TP38T
40x3CM TP40 TP40T
42x3CM TP42 TP42T
44x3CM TP44 TP44T
46x3CM TP46 TP46T
48x3CM TP48 TP48T
50x3CM TP50 TP50T
55x3CM TP55 TP55T
Нелеплив премаз

gnport-logo-nonstick-yellow

Исто така, сите производи се достапни со слој нелеплив премаз за голема издржливост.
Можете да ги видите шифрите од конкретниот производ со нелеплив премаз во општиот опис.

gnport-colours-non-stick-two
Нарачка
Пратете ја вашата нарачка или прашање во врска со производот и ќе ви одговориме во најкраток можен рок со повеќе детали.
За телефонски нарачки, јавете се на (+30) 25210 66300 или на (+30) 25210 66828.

  • 4 + 86 =