fbpx

Kanavacë e qepur për skelete pjekjeje në furrë, me rripa

Përshkrim i përgjithshëm
Kanavacë e qepur për skelete pjekjeje në furrë, me rripa.

E disponueshme në përmasat e mëposhtme:

GJERËSIA KODI
55cm TP2
56cm
58cm
59,5cm
62cm
68cm
70cm
78cm
Porosia
Na dërgoni porosinë tuaj ose çfarëdo kërkese që mund të keni rreth produkteve tona dhe ne do t’ju dërgojmë hollësi të mëtejshme sa më shpejt të jetë e mundur.
Për porosi me telefon, telefononi (+30) 25210 66300 ose (+30) 25210 66828.

  • 5 + 39 =