fbpx

Платно за пекарство со каиши

Општ опис
Шиено платно за пекарство со каиши.

Достапни се во следните димензии:

ШИРИНА ШИФРА
55cm TP2
56cm
58cm
59,5cm
62cm
68cm
70cm
78cm
Нарачка
Пратете ја вашата нарачка или прашање во врска со производот и ќе ви одговориме во најкраток можен рок со повеќе детали.
За телефонски нарачки, јавете се на (+30) 25210 66300 или на (+30) 25210 66828.

  • 2 + 66 =