fbpx

02FT - Калапи aluminate пресувани 1/2 кг., споени во 5 парч. со рамка и рачка

SKU: 02FT Категорија:
Општ опис
Калапи aluminate пресувани 1/2 кг., споени во 5 парч. со рамка и рачка.

Подолу можете да видите како изгледа секој поединечен калап,

како и точните димензии:

Form 02FM Specs02ft

Нелеплив премаз

gnport-logo-nonstick-yellow

Исто така, сите производи се достапни со слој нелеплив премаз за голема издржливост.
Шифрата на конкретниот производ со нелеплив премаз е 02FTT

gnport-colours-non-stick-two
Нарачка
Пратете ја вашата нарачка или прашање во врска со производот и ќе ви одговориме во најкраток можен рок со повеќе детали.
За телефонски нарачки, јавете се на (+30) 25210 66300 или на (+30) 25210 66828.

  • 9 + 25 =