fbpx

02FM - Калап aluminate пресуван 1/2 кг

SKU: 02FM Категорија:
Општ опис
Калап aluminate пресуван 1/2 кг, со димензии:

Form 02FM Specs

Нелеплив премаз

gnport-logo-nonstick-yellow

Исто така, сите производи се достапни со слој нелеплив премаз за голема издржливост.
Шифрата на конкретниот производ со нелеплив премаз е 02FMT

gnport-colours-non-stick-two
Нарачка
Пратете ја вашата нарачка или прашање во врска со производот и ќе ви одговориме во најкраток можен рок со повеќе детали.
За телефонски нарачки, јавете се на (+30) 25210 66300 или на (+30) 25210 66828.

  • 4 + 33 =