fbpx

06FM - Калап aluminate пресуван за леб за тост со капак

SKU: 06FM Категорија:
Општ опис
Калап aluminate пресуван за леб за тост со капак,

со следните димензии:

Form 06FM

Нелеплив премаз

gnport-logo-nonstick-yellow

Исто така, сите производи се достапни со слој нелеплив премаз за голема издржливост.
Шифрата на конкретниот производ со нелеплив премаз е 06FMT

gnport-colours-non-stick-two
Нарачка
Пратете ја вашата нарачка или прашање во врска со производот и ќе ви одговориме во најкраток можен рок со повеќе детали.
За телефонски нарачки, јавете се на (+30) 25210 66300 или на (+30) 25210 66828.

  • 7 + 93 =