fbpx

Kodi 06FM - Kallëp aluminati me damarë për bukë tosti me kapak

SKU: 06FM Kategoria:
Përshkrim i përgjithshëm
Kallëp aluminati me damarë për bukë tosti me kapak, përmasat:

Form 06FM

Veshje anti-ngjitëse

gnport-logo-nonstick-yellow

Të gjitha produktet tona janë gjithashtu të disponueshme me veshje anti-ngjitëse me rezistencë të lartë.
Kodi i produktit me veshjen anti-ngjitëse: 06FMT

gnport-colours-non-stick-two
Porosia
Na dërgoni porosinë tuaj ose çfarëdo kërkese që mund të keni rreth produkteve tona dhe ne do t’ju dërgojmë hollësi të mëtejshme sa më shpejt të jetë e mundur.
Për porosi me telefon, telefononi (+30) 25210 66300 ose (+30) 25210 66828.

  • 2 + 43 =