fbpx


Aluminum trays in different dimensions

Општ опис
Aluminum trays in different dimensions.

Below you can see the available dimensions and their corresponding codes:

*Available also in dimensions upon request

DIMENSIONS CODE
25x33CM DALM1
25x40CM DALM2
30x40CM DALM3
33x40CM DALM4
27x47CM DALM5
28x50CM DALM6
40x60CM DALM7
Нарачка
Пратете ја вашата нарачка или прашање во врска со производот и ќе ви одговориме во најкраток можен рок со повеќе детали.
За телефонски нарачки, јавете се на (+30) 25210 66300 или на (+30) 25210 66828.

  • 3 + 26 =