fbpx

Калапи aluminate споени со димензии по нарачка

SKU: FK - FKT - FKX Категорија:
Општ опис
Кај конкретните калапи можете да ги изберете димензиите, дали ќе бидат единечни,
споени со рамка или споени со рамка и рачка.

Во табелата подолу можете да видите детали за нивните димензии,
за да можете да извршите нарачка по ваш избор,
и исто така, постојат и соодветни шифри во зависност од видот (единечни, споени со рамка итн.):

КАЛАП ЕДИНЕЧЕН

ШИФРА БЕЗ ЛЕПЛИВ ПРЕМАЗ ШИФРА СО НЕЛЕПЛИВ ПРЕМАЗ
FK FKT

Gnport FK Specs


 

СПОЕНИ СО РАМКА

ШИФРА БЕЗ ЛЕПЛИВ ПРЕМАЗ ШИФРА СО НЕЛЕПЛИВ ПРЕМАЗ
FKT FKTT

Gnport FKT


 

СПОЕНИ СО РАМКА И РАЧКА

ШИФРА БЕЗ ЛЕПЛИВ ПРЕМАЗ ШИФРА СО НЕЛЕПЛИВ ПРЕМАЗ
FKX FKXT

Gnport FKX

Нелеплив премаз

gnport-logo-nonstick-yellow

Исто така, сите производи се достапни со слој нелеплив премаз за голема издржливост.
Шифрите на овие производи со нелеплив премаз се FKT, FKTT, FKXT

gnport-colours-non-stick-two
Нарачка
Пратете ја вашата нарачка или прашање во врска со производот и ќе ви одговориме во најкраток можен рок со повеќе детали.
За телефонски нарачки, јавете се на (+30) 25210 66300 или на (+30) 25210 66828.

  • 1 + 15 =