fbpx

Kallëpe aluminati të salduara me përmasat e dëshiruara sipas kërkesës

SKU: FK - FKT - FKX Kategoria:
Përshkrim i përgjithshëm
Mund të zgjidhni përmasat e kallëpit tuaj,
qoftë nëse janë teke apo në një set dhe qoftë nëse kanë rreth apo të dyja, rreth dorezë dhe rreth.

Më poshtë mund të shikoni hollësitë mbi përmasat e kallëpeve.
Shikoni numrat e kodeve në lidhje me strukturën e tyre (teke, me rreth, etj.)
dhe porositni sipas nevojave tuaja:

KALLËP TEK I NGJITUR

KODI (PA VESHJE ANTI-NGJITËSE) KODI (ME VESHJE ANTI-NGJITËSE)
FK FKT

Gnport FK Specs


 

I BASHKUAR ME RRETH

KODI (PA VESHJE ANTI-NGJITËSE) KODI (ME VESHJE ANTI-NGJITËSE)
FKT FKTT

Gnport FKT


 

I BASHKUAR ME RRETH DHE DOREZË

KODI (PA VESHJE ANTI-NGJITËSE) KODI (ME VESHJE ANTI-NGJITËSE)
FKX FKXT

Gnport FKX

Veshje anti-ngjitëse

gnport-logo-nonstick-yellow

Të gjitha produktet tona janë gjithashtu të disponueshme me veshje anti-ngjitëse me rezistencë të lartë.
Kodet e produkteve me veshjen anti-ngjitëse: FKT, FKTT, FKXT

gnport-colours-non-stick-two
Porosia
Na dërgoni porosinë tuaj ose çfarëdo kërkese që mund të keni rreth produkteve tona dhe ne do t’ju dërgojmë hollësi të mëtejshme sa më shpejt të jetë e mundur.
Për porosi me telefon, telefononi (+30) 25210 66300 ose (+30) 25210 66828.

  • 5 + 7 =