fbpx

Тркалезни калапи aluminate

SKU: FS 1/2kg - 1kg - 2kg Категорија:
Општ опис
Тркалезни калапи aluminate со следните димензии:

ДИМЕНЗИЈА ШИФРА БЕЗ ЛЕПЛИВ ПРЕМАЗ ШИФРА СО НЕЛЕПЛИВ ПРЕМАЗ
19,5x7cm FS 1/2kg FST 1/2kg
22×6,5cm FS 1kg FST 1kg
30,5×4,5cm FS 2kg FST 2kg
Нелеплив премаз

gnport-logo-nonstick-yellow

Исто така, сите производи се достапни со слој нелеплив премаз за голема издржливост.
Шифрите на овие производи со нелеплив премаз се FST 1/2 кг, FST 1 кг, FST 2 кг.

gnport-colours-non-stick-two
Нарачка
Пратете ја вашата нарачка или прашање во врска со производот и ќе ви одговориме во најкраток можен рок со повеќе детали.
За телефонски нарачки, јавете се на (+30) 25210 66300 или на (+30) 25210 66828.

  • 7 + 45 =