fbpx

Kallëpe aluminati të rrumbullakët

SKU: FS 1/2kg - 1kg - 2kg Kategoria:
Përshkrim i përgjithshëm
Kallëpe aluminati të rrumbullakët në përmasat e mëposhtme:

Përmasat KODI (PA VESHJE ANTI-NGJITËSE) KODI (ME VESHJE ANTI-NGJITËSE)
19,5x7cm FS 1/2kg FST 1/2kg
22×6,5cm FS 1kg FST 1kg
30,5×4,5cm FS 2kg FST 2kg
Veshje anti-ngjitëse

gnport-logo-nonstick-yellow

Të gjitha produktet tona janë gjithashtu të disponueshme me veshje anti-ngjitëse me rezistencë të lartë.
Kodet e produkteve me veshjen anti-ngjitëse: FST 1/2kg, FST 1kg, FST 2kg

gnport-colours-non-stick-two
Porosia
Na dërgoni porosinë tuaj ose çfarëdo kërkese që mund të keni rreth produkteve tona dhe ne do t’ju dërgojmë hollësi të mëtejshme sa më shpejt të jetë e mundur.
Për porosi me telefon, telefononi (+30) 25210 66300 ose (+30) 25210 66828.

  • 4 + 11 =