fbpx

Нерѓосувачки алуминиумски рамки во различни облици и димензии

SKU: HOOP Категорија:
Општ опис
Нерѓосувачки алуминиумски рамки во различни облици и димензии.

ТРКАЛЕЗЕН ТРКАЛЕЗЕН
ДИМЕНЗИИ ШИФРА ДИМЕНЗИИ ШИФРА
Φ8x4CM TSE-84 Φ8x5CM TSE-85
Φ10x4CM TSE-104 Φ10x5CM TSE-105
Φ12x4CM TSE-124 Φ12x5CM TSE-125
Φ14x4CM TSE-144 Φ14x5CM TSE-145
Φ16x4CM TSE-164 Φ16x5CM TSE-165
Φ18x4CM TSE-184 Φ18x5CM TSE-185
Φ20x4CM TSE-204 Φ20x5CM TSE-205
Φ22x4CM TSE-224 Φ22x5CM TSE-225
Φ24x4CM TSE-244 Φ24x5CM TSE-245
Φ26x4CM TSE-264 Φ26x5CM TSE-265
Φ28x4CM TSE-284 Φ28x5CM TSE-285
Φ30x4CM TSE-304 Φ30x5CM TSE-305
ШЕСТОАГОЛЕН ШЕСТОАГОЛЕН
ДИМЕНЗИИ ШИФРА ДИМЕНЗИИ ШИФРА
Φ8x4CM TSEE-84 Φ17x5CM TSEE-175
Φ18x4CM TSEE-184 Φ19x5CM TSEE-195
Φ20x4CM TSEE-204 Φ21x5CM TSEE-215
Φ22x4CM TSEE-224 Φ23x5CM TSEE-235
Φ24x4CM TSEE-244 Φ26x5CM TSEE-265
Φ26x4CM TSEE-264
ЧЕТИРИАГОЛЕН ЧЕТИРИАГОЛЕН
ДИМЕНЗИИ ШИФРА ДИМЕНЗИИ ШИФРА
10x10x4CM TSE-10104 10x10x5CM TSE-10105
12x12x4CM TSE-12124 12x12x5CM TSE-12125
14x14x4CM TSE-14144 14x14x5CM TSE-14145
16x16x4CM TSE-16164 16x16x5CM TSE-16165
18x18x4CM TSE-18184 18x18x5CM TSE-18185
20x20x4CM TSE-20204 20x20x5CM TSE-20205
22x22x4CM TSE-22224 22x22x5CM TSE-22225
24x24x4CM TSE-24244 24x24x5CM TSE-24245
26x26x4CM TSE-26264 26x26x5CM TSE-26265
28x28x4CM TSE-28284 28x28x5CM TSE-28285
30x30x4CM TSE-30304 30x30x5CM TSE-30305
ТРИАГОЛЕН ТРИАГОЛЕН
ДИМЕНЗИИ ШИФРА ДИМЕНЗИИ ШИФРА
20x4CM TSET-204 20x5CM TSET-205
25x4CM TSET-254 25x5CM TSET-255
30x4CM TSET-304 30x5CM TSET-305
Нарачка
Пратете ја вашата нарачка или прашање во врска со производот и ќе ви одговориме во најкраток можен рок со повеќе детали.
За телефонски нарачки, јавете се на (+30) 25210 66300 или на (+30) 25210 66828.

  • 1 + 51 =