fbpx

Плех aluminate за тркалезна торта во две димензии

Општ опис
Плех aluminate за тркалезна торта во две димензии.

Во табелата подолу можете да ги видите достапните
димензии и нивните соодветни шифри:

ДИМЕНЗИИ ПОЗИЦИИ ШИФРА БЕЗ ЛЕПЛИВ ПРЕМАЗ ШИФРА СО НЕЛЕПЛИВ ПРЕМАЗ
60x40CM 55 RCAKE1 RCAKE1T
60x80CM 110 RCAKE2 RCAKE2T

gnport-rcake-specs

Нелеплив премаз

gnport-logo-nonstick-yellow

Исто така, сите производи се достапни со слој нелеплив премаз за голема издржливост.
Можете да ги видите шифрите од конкретниот производ со нелеплив премаз во општиот опис.

gnport-colours-non-stick-two
Нарачка
Пратете ја вашата нарачка или прашање во врска со производот и ќе ви одговориме во најкраток можен рок со повеќе детали.
За телефонски нарачки, јавете се на (+30) 25210 66300 или на (+30) 25210 66828.

  • 8 + 28 =