fbpx

Платно за пекарски плехови со метални капсули

Општ опис
Шиено платно за пекарски плехови со метални капсули.

Достапни се во следните димензии:

ШИРИНА ШИФРА
55cm TP1
56cm
58cm
59,5cm
62cm
68cm
70cm
78cm
Нарачка
Пратете ја вашата нарачка или прашање во врска со производот и ќе ви одговориме во најкраток можен рок со повеќе детали.
За телефонски нарачки, јавете се на (+30) 25210 66300 или на (+30) 25210 66828.

  • 6 + 38 =