Αντικολλητικές Βαφές

gnport-logo-nonstick-yellow

Η εταιρεία GNPORT Πουρτούλογλου μέσα από την εμπειρία 25 χρόνων παραγωγής στον τομέα της αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής δημιούργησε μια νέα μονάδα παραγωγής η οποία εξιδεικεύεται στις αντικολλητικές επικαλύψεις «teflon».

Οι αντικολλητικές μας επικαλύψεις χαρακτηρίζονται από:

Υψηλή ποιότητα
Αντοχή στη θερμοκρασία
Διάρκεια ζωής
Ανθεκτικότητα

gnport-main-nonstick-2

Μεταχειρισμένα

gnport-used-nonstick-trans-3

Επίσης δίνεται η δυνατότητα στους επαγγελματίες (αρτοποιούς – ζαχαροπλάστες) να στέλνουν τα μεταχειρισμένα τους σκεύη για εφαρμογή, μέσα από ειδικές διαδικασίες επεξεργασίας και καθαρισμού, αντικολλητικής επικάλυψης.

Άλλες εφαρμογές

gnport-plus

Η επικάλυψη αντικολλητικής βαφής δεν περιορίζεται μόνο σε σκεύη αρτοποιίας ή ζαχαροπλαστικής, αλλά και σε διάφορους άλλους τομείς παραγωγής, όπως δεξαμενές, δοχεία, σκάφες βαθυτυπίας ή φλεξογραφίας, βαφιέρες, κρεπιέρες, κυλίνδρους, χοάνες και διάφορα εξαρτήματα.

Τα πλεονεκτήματα της αντικολλητικής μας επικάλυψης

Απαιτείτε πολύ λιγότερη ή και καθόλου λίπανση στις λαμαρίνες και τις φόρμες ψησίματος
Εύκολη απομάκρυνση του ψημένου προϊόντος
Ευκολία στο καθάρισμα
Αντοχή στη διάβρωση
Αντοχή στην υψηλή θερμοκρασία (έως και 260 °C)
Εγκεκριμένη σύμφωνα με τους απαραίτητους ευρωπαϊκούς κανονισμούς

Οδηγίες συντήρησης των σκευών που διαθέτουν αντικολλητική επικάλυψη

Μην καθαρίζετε τα σκεύη με συρμάτινες βούρτσες ή μαχαίρια, διότι θα καταστραφεί η επιφάνειά τους.
Καθαρίστε τα σκεύη με νερό ή με ένα ουδέτερο σαπούνι. Το οξύ και τα αλκάλια μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στην αντικολλητική επικάλυψη.
Σιγουρευτείτε ότι οι λαμαρίνες ή οι φόρμες ψησίματος είναι τελείως στεγνές πριν τις αποθηκεύσετε ή τις στοιβάξετε.
Μη ξεκινάτε το ψήσιμο με υγρά ή άδεια σκεύη.
Να είστε προσεκτικοί κατά τη στοίβαξη και τη μεταχείριση των λαμαρινών και φορμών ψησίματος, έτσι ώστε να μην προκαλέσετε κάποια ζημιά στην επιφάνεια τους που διαθέτει αντικολλητική επικάλυψη.
Είναι άκρως σημαντικό να αποθηκεύετε τα σκεύη σε ένα καθαρό και στεγνό δωμάτιο.
Απομακρύνετε το ψημένο προϊόν όσο το δυνατόν γρηγορότερα από τα σκεύη.