fbpx

Kodi 02FM - Kallëp alumini me damarë 1/2 kg

SKU: 02FM Kategoria:
Përshkrim i përgjithshëm
Kallëp alumini me damarë 1/2 kg, Përmasat:

Form 02FM Specs

Veshje anti-ngjitëse

gnport-logo-nonstick-yellow

Të gjitha produktet tona janë gjithashtu të disponueshme me veshje anti-ngjitëse me rezistencë të lartë.
Kodi i produktit me veshjen anti-ngjitëse: 02FMT

gnport-colours-non-stick-two
Porosia
Na dërgoni porosinë tuaj ose çfarëdo kërkese që mund të keni rreth produkteve tona dhe ne do t’ju dërgojmë hollësi të mëtejshme sa më shpejt të jetë e mundur.
Për porosi me telefon, telefononi (+30) 25210 66300 ose (+30) 25210 66828.

  • 3 + 72 =