fbpx

Stainless Steel Tray in different dimensions

Општ опис
Stainless Steel Tray – Mirror finished for Display in different dimensions

Below you can see the available dimensions and their corresponding codes:

*Available also in dimensions upon request

DIMENSIONS CODE
25x33x1,5CM DISINOX1
25x40x1,5CM DISINOX2
30x40x1,5CM DISINOX3
33x40x1,5CM DISINOX4
27x47x1,5CM DISINOX5
28x50x1,5CM DISINOX6
40x60x1,5CM DISINOX7
Нарачка
Пратете ја вашата нарачка или прашање во врска со производот и ќе ви одговориме во најкраток можен рок со повеќе детали.
За телефонски нарачки, јавете се на (+30) 25210 66300 или на (+30) 25210 66828.

  • 2 + 50 =