fbpx

Tavë pjekjeje Alumini me veshje silikoni jo ngjitës

SKU: FMCAKE Kategoria:
Përshkrim i përgjithshëm
KODI PËRMASAT BRENDA (PJESA E SIPËRME)
FMCAKE1T 20,5x10x6cm – 400gr
FMCAKE2T 25x10x7cm – 600gr
FMCAKE3T 30,5x10x7cm – 800gr
FMCAKE4T 35×10,5x7cm – 1000gr
Porosia
Na dërgoni porosinë tuaj ose çfarëdo kërkese që mund të keni rreth produkteve tona dhe ne do t’ju dërgojmë hollësi të mëtejshme sa më shpejt të jetë e mundur.
Për porosi me telefon, telefononi (+30) 25210 66300 ose (+30) 25210 66828.

  • 6 + 59 =