fbpx

Tavë pjekjeje alumini me veshje silikoni jo ngjitës

SKU: FSCAKE Kategoria:
Përshkrim i përgjithshëm
KODI PËRMASAT BRENDA (PJESA E SIPËRME)
FSCAKE1T 16,5 x 6,5cm – 300gr
FSCAKE2T 18 x 7,5cm – 400gr
FSCAKE3T 20 x 8cm – 500gr
FSCAKE4T 22 x 9cm – 700gr
FSCAKE5T 24 x 9,5cm – 900gr
FSCAKE6T 25,5 x 9,5cm – 1100gr
Porosia
Na dërgoni porosinë tuaj ose çfarëdo kërkese që mund të keni rreth produkteve tona dhe ne do t’ju dërgojmë hollësi të mëtejshme sa më shpejt të jetë e mundur.
Për porosi me telefon, telefononi (+30) 25210 66300 ose (+30) 25210 66828.

  • 6 + 65 =