fbpx
Përshkrim i përgjithshëm
Lopatë alumini. Kodi dhe përmasat:

Përmasat KODI
56×51,5cm FTA
Porosia
Na dërgoni porosinë tuaj ose çfarëdo kërkese që mund të keni rreth produkteve tona dhe ne do t’ju dërgojmë hollësi të mëtejshme sa më shpejt të jetë e mundur.
Për porosi me telefon, telefononi (+30) 25210 66300 ose (+30) 25210 66828.

  • 9 + 54 =