fbpx
Општ опис
Алуминиумска лопата со шифра и димензии:

ДИМЕНЗИИ ШИФРА
56×51,5cm FTA
Нарачка
Пратете ја вашата нарачка или прашање во врска со производот и ќе ви одговориме во најкраток можен рок со повеќе детали.
За телефонски нарачки, јавете се на (+30) 25210 66300 или на (+30) 25210 66828.

  • 9 + 81 =