fbpx
Përshkrim i përgjithshëm
Shportë plastike me vrima. Kodi dhe përmasat:

Përmasat KODI
60x40x43cm PT
Porosia
Na dërgoni porosinë tuaj ose çfarëdo kërkese që mund të keni rreth produkteve tona dhe ne do t’ju dërgojmë hollësi të mëtejshme sa më shpejt të jetë e mundur.
Për porosi me telefon, telefononi (+30) 25210 66300 ose (+30) 25210 66828.

  • 3 + 17 =