fbpx
Општ опис
Пластичен перфориран плех со шифра и димензии:

ДИМЕНЗИИ ШИФРА
60x40x43cm PT
Нарачка
Пратете ја вашата нарачка или прашање во врска со производот и ќе ви одговориме во најкраток можен рок со повеќе детали.
За телефонски нарачки, јавете се на (+30) 25210 66300 или на (+30) 25210 66828.

  • 2 + 21 =